G-VOETBALTORNOOIEN 2022

We ontvingen nog enkele uitnodigingen voor tornooien. Als je hieraan wil deelnemen, gelieve dan in te schrijven via onderstaande knop

OPGELET Indien je je inschrijft verwachten we ook dat je effectief deelneemt. Het is voor niemand leuk om last minute nog een tornooi te moeten afzeggen. Je stelt er niet alleen je eigen ploegmakkers mee teleur, maar ook de andere deelnemers aan het tornooi. Als club is het ook niet fijn om tornooien te moeten afzeggen.

Zaterdag 16 april’22 namiddag Paastornooi G-Sport Vorselaar
Zondag 24 april’22 namiddag G-Voetbaltornooi KV Mechelen
Zaterdag 30 april’22 namiddag G-Voetbaltornooi Grasduikers Lebbeke
Zaterdag 4 juni’22  Ganse dag Buitenlands G-Voetbaltornooi in Tilburg (Nederland) met gratis busvervoer door de club verzorgd met vertrek uit Vorselaar.
Zaterdag 18 juni’22 Ganse dag Buitenlands G-Voetbaltornooi in Goes – Zeeland (Nederland) met gratis busvervoer door de club verzorgd met vertrek uit Vorselaar.

OPGELET We zullen enkel deelnemen indien we voldoende spelers hebben. Eind maart sturen we de definitieve kalender door van de tornooien waaraan we zullen deelnemen. Er kunnen in de komende weken nog uitnodigingen voor tornooien bijkomen.

GRAAG INSCHRIJVEN TEGEN 18 MAART’22

Wil je deelnemen? Vul dan onderstaand formulier in tegen 18 maart’22

G-VOETBALTORNOOIEN

 

ANTI SPAM CONTROLE