G-SPORT BEWEEGKAR THEMA’S

Benieuwd naar de thema’s die mogelijk zijn? Vind hieronder alvast een kleine impressie van de mogelijkheden.

BALSPORTEN

We beschikken over voldoende materiaal om diverse balsportactiviteiten aan te bieden waaronder: voetbal, basketbal, volleybal en handbal.

FOOTBALLFUN

We beschikken over voldoende materiaal om een leuk voetbalparcours met een mini-pannarena, snelheidsmeter, doelschieten, voetbalpetanque, mini-boarding voetbalveld en nog veel meer aan te bieden.

TEAMWORK

 

We beschikken over diverse materialen om verschillende samenwerkingestafettes en spelen te organiseren met onder andere zakspringen, touwtrekken, brancardrace, springtapijt en nog veel meer aan te bieden.

MULTIMOVE

We bouwen een heel bewegingslandschap met verschillende uitdagende oefeningen rond de 12 bewegingsfamilies van het Multimove concept.

SLAG- EN RACKETSPORTEN

Wil je graag eens een balletje of een pluimpje slaan? Dan moet je zeker kiezen voor ons slag- en racketsportthema met onder andere tennis, tafeltennis en badminton.

NIEUWE SPORT- EN BEWEGINGSACTIVITEITEN

Wil je graag eens echt iets nieuws? Kies dan voor dit thema met nieuwe sport zoals Poullbal, Bumbball, Archery Tag, Tag Rugby en nog zoveel meer. Nieuwe of minder bekende sporten kan je met dit thema ontdekken.

VISUS

Het Visus thema is nog in ontwikkeling. Binnen dit thema willen we speciaal aandacht besteden aan aangepast sporten voor blinden en slechtzienden. Momenteel beschikken wij over één Showdowntafel, een voelbord om blind Boccia te kunnen spelen en enkele geluidsballen (bellenballen). We plannen om dit aanbod nog verder uit te breiden.