Sporttakken

G-Sport Vorselaar biedt de volgende sporttakken aan:

G-Voetbal

Vanaf seizoen 2018-2019 biedt G-Sport Vorselaar zelfstandig G-voetbal aan. Er werd een eigen stamnummer aangevraagd bij de KBVB. G-Sport Vorselaar zal spelen onder het stamnummer 9709.

G-Sport Vorselaar wil voetbal voor iedereen toegankelijk maken.

Multimove

In januari 2019starten wij een nieuwe reeks van 10 lessen multimove aanbieden voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een beperking, handicap, psychische stoornis, gedragsprobleem, autismespectrumstoornis, … maar kinderen met een leerachterstand en kinderen die een vorm van therapie volgen zijn van harte welkom. Omdat we samen sporten, bewegen en spelen belangrijk vinden mogen ook broertjes en/of zusjes deelnemen aan de lessenreeks.

Indien je hiervoor interesse hebt, gelieve dan een mail te sturen naar info@g-sport-vorselaar.be zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de startdatum van dit initiatief. De lessen gaan door op woensdagnamiddag in de polyvalente zaal van sportcentrum De Dreef te Vorselaar en dit van 17u45 tot 18u45.

Multimove is een bewegingspakket samengesteld door Sport.Vlaanderen (voorheen BLOSO) rond 12 bewegingsaspecten.

Meer info over Multimove vind je op de website van Sport.Vlaanderen, klik hier om naar de mulitmovewebpagina te gaan.

Omni-Sport

Om de 14-dagen bieden wij op woensdag van 16u00 tot 17u00 Omnisport aan. Momenteel worden de volgende vier sporten in een roulatiesysteem aangeboden: Smashvolleybal, Handbal, Floorball (variant van indoor hockey) en Basketbal.

Wielrennen

G-Sport Vorselaar biedt sinds 2019 wielrennen op de weg en in het veld aan (cyclocross). Trainingen vinden wekelijks plaats op verschillende locaties in de provincie Antwerpen. Contacteer ons voor de recentste trainingskalender via info@g-sport-vorselaar.be

Boccia

Boccia is een soort van petanque dat zowel door valide als door rolstoelgebonden personen kan gespeeld worden.

Deze werking is nog niet opgestart en wij zijn opzoek naar personen met een beperking die hiervoor interesse hebben. Wil jij boccia komen spelen? Stuur dan een mail naar info@g-sport-vorselaar.be