Blog

BIJKOMENDE TORNOOIEN G-VOETBAL

We ontvingen nog enkele uitnodigingen voor tornooien. Als je hieraan wil deelnemen, gelieve dan via onderstaande formulier in te schrijven.

  • Maandag 18 april’22 (Paamaandag) Tornooi Schelle in de voormiddag
  • Zondag 1 mei’22 Tornooi in Halen (aanvangsuur nog niet gekend)
  • Zaterdag 21 mei’22 Tornooi Club Brugge (hele dage busvervoer wordt voorzien)

Fieldset

 

ANTI-SPAM CONTROLE

WIELERWEDSTRIJD OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP ZATERDAG 14 MEI’22 KALMTHOUT

Indien je wil deelnemen aan wegwedstrijd van het open Vlaams Kampioenschap voor renners met een UCI licentie, gelieve je dan via onderstaand formulier in te schrijven. De club zorg voor je aanmelding en betaling van het deelnamegeld.

INSCHRIJVEN WIELERWEDSTRIJDEN

 

SPAM CONTROLE

G-VOETBALTORNOOIEN 2022

We ontvingen nog enkele uitnodigingen voor tornooien. Als je hieraan wil deelnemen, gelieve dan in te schrijven via onderstaande knop

OPGELET Indien je je inschrijft verwachten we ook dat je effectief deelneemt. Het is voor niemand leuk om last minute nog een tornooi te moeten afzeggen. Je stelt er niet alleen je eigen ploegmakkers mee teleur, maar ook de andere deelnemers aan het tornooi. Als club is het ook niet fijn om tornooien te moeten afzeggen.

Zaterdag 16 april’22 namiddag Paastornooi G-Sport Vorselaar
Zondag 24 april’22 namiddag G-Voetbaltornooi KV Mechelen
Zaterdag 30 april’22 namiddag G-Voetbaltornooi Grasduikers Lebbeke
Zaterdag 4 juni’22  Ganse dag Buitenlands G-Voetbaltornooi in Tilburg (Nederland) met gratis busvervoer door de club verzorgd met vertrek uit Vorselaar.
Zaterdag 18 juni’22 Ganse dag Buitenlands G-Voetbaltornooi in Goes – Zeeland (Nederland) met gratis busvervoer door de club verzorgd met vertrek uit Vorselaar.

OPGELET We zullen enkel deelnemen indien we voldoende spelers hebben. Eind maart sturen we de definitieve kalender door van de tornooien waaraan we zullen deelnemen. Er kunnen in de komende weken nog uitnodigingen voor tornooien bijkomen.

GRAAG INSCHRIJVEN TEGEN 18 MAART’22

Wil je deelnemen? Vul dan onderstaand formulier in tegen 18 maart’22

G-VOETBALTORNOOIEN

 

ANTI SPAM CONTROLE

TORNOOI LENTEZON BEERSE ZONDAG 20 MAART’22 NAMIDDAG

Vul onderstaand formulier in als je aan het tornooi van Lentezon Beerse wil deelnemen.

TORNOOI LENTEZON BEERSE

 

ANTI SPAM CONTROLE

INSCHRIJVEN TRAININGEN CYCLOCROSS

Op deze pagina kan u inschrijven om deel te nemen aan de trainingen van het cyclocross.

Fieldset

 

Verification

G-Sport Vorselaar VZW sluit samenwerkingsovereenkomst af met Revalidateicentrum Pulderbos

Het volgende schooljaar zal G-Sport Vorselaar VZW een heel schooljaar lang sporinititaties aanbieden voor de verblijvers van het revalidatiecentrum Pulderbos.

Hiervoor werkt G-Sport Vorselaar samen met tal van andere G-Sportclubs om er voor te zorgen dat de kinderen en jongeren die in het revalidatiecentrum ongeveer 3 woensdagen per maand kunnen sporten.

G-Sport Vorselaar VZW werkt aan een samenwerking met revalidatiecentrum Pulderbos

Tijdens het afgelopen schooljaar liep er in het revalidatiecentrum Pulderbos het project “Gelijkspel” in samenwerking met VZW Rondpunt en het fundamentals project van Parantee-Psylos. Bij dit project werden er sportinitiaties aangeboden aan de kinderen en jongeren die in het revalidatiecentrum verbleven.

G-Sport Vorselaar VZW nam hieraan deel met initiaties G-voetbal, G-basketbal en G-Smashvolleybal.

Vanaf volgend schooljaar valt de ondersteuning vanuit het Fundamentals project weg (dit was een éénjarig project). G-Sport Vorselaar VZW bekijkt momenteel op welke wijze er een smanewerkingsverband kan ontstaan waardoor dit project ook volgend schooljaar verder gezet kan worden.