G-Sport Vorselaar VZW werkt aan een samenwerking met revalidatiecentrum Pulderbos

Tijdens het afgelopen schooljaar liep er in het revalidatiecentrum Pulderbos het project “Gelijkspel” in samenwerking met VZW Rondpunt en het fundamentals project van Parantee-Psylos. Bij dit project werden er sportinitiaties aangeboden aan de kinderen en jongeren die in het revalidatiecentrum verbleven.

G-Sport Vorselaar VZW nam hieraan deel met initiaties G-voetbal, G-basketbal en G-Smashvolleybal.

Vanaf volgend schooljaar valt de ondersteuning vanuit het Fundamentals project weg (dit was een éénjarig project). G-Sport Vorselaar VZW bekijkt momenteel op welke wijze er een smanewerkingsverband kan ontstaan waardoor dit project ook volgend schooljaar verder gezet kan worden.

Eén reactie op “G-Sport Vorselaar VZW werkt aan een samenwerking met revalidatiecentrum Pulderbos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.